Kuruçeşme Balık hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Yemek yiyin. Puanları kapın.
Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan ₺25 değerindedir.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse
Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın
Kuruçeşme Balık hakkında daha fazla
"İstanbul’da Boğaziçi’nin orta yerinde inci bir gerdanlığın ucundaki son lezzet madalyonu gibidir Kuruçeşme Balık Restoran…" der Mesut Yar, Kuruçeşme Balık ile ilgili. Bu lezzet madalyonunun mücevher gibi masaları donatan nefis deniz ürünlerini, mezelerini, özel tatlarını deneyimlemek isterseniz adresiniz Kuruçeşme Balık.
Sıklıkla sorulan sorular
Kuruçeşme Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?
Kuruçeşme Balık adlı restoranın park yeri var mı?
Kuruçeşme Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Kuruçeşme Balık'ı en iyi anlatan sözler belki de Mesut Yar'a ait... Onun anlatımına göre Kuruçeşme Balık başlarda iki salonlu küçük ve salaş bir mekân olarak hizmet verirken, 2000 yıllarının başında Sarıyer’den bahsettiğimiz rüzgâra kapılarak bu sahile gelen Musa Şit işletmeyi devralarak günün ruhuna uygun hale getirmeyi çalışır restoranı… Kuruçeşme balık tevazuu elden bırakmadan her yıl masalarına birkaç sandalye daha ekler. Musa Şit ve balıkçı arkadaşlarının ilk günden beri özenle, lezzeti riske etmeden zenginleştirdikleri lezzet gamı da giderek büyür… Şimdi, etrafında tarihe karışan onlarca mekânla özdeşleşen objeleri bünyesinde toplamış küçük bir müze/ mekândır aynı zamanda Kuruçeşme Balık… Üç ayrı katında üç ayrı içerikle hizmet vermektedir müdavimlerine. Soğuğunda ara sıcağına, finalde balık ve nokta vuruşunda tatlı ve meyve paletiyle bu İstanbul’un en güzel mahallelerinden birinin tüm ruhunu içinde biriktirmektedir… Bir nevi son lezzet kalesi görünümü veren bu fotoğraf içinde balık “bazı akşamlar yenilir” önermesinden “balık, her akşamın tabağında olmalıdır!” gerçekliğine yalın bir akış vardır…