Asmaaltı Kebapçısı hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Asmaaltı Kebapçısı hakkında daha fazla
Ocakbaşı'ndan yükselen kokular, kömürün üzerinde ustalıkla hazırlanmış kebaplar, şişe geçirilmiş taze sebzeler, önünüzde mezeler, salatalar... Ocakbaşı ve kebap kültürü, ülkenin alanında en usta şehirlerinden Adana'dan uzaklarda, İstanbul'un göbeğindeki Gayrettepe Asmaaltı Kebapçısı'nda can buluyor. Kebap ziyafeti çekmeye hazır mısınız?
Sıklıkla sorulan sorular
Asmaaltı Kebapçısı adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Asmaaltı Kebapçısı adlı restoranın park yeri var mı?
Asmaaltı Kebapçısı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Bir yandan işin ustasıyla sohbet ederken gözünüzün önünde pişen kebapların ve ızgaraların kokusunu birinci mevkiiden içinize çekmek ancak ocakbaşı konseptiyle güzel... Alışılagelmiş masa düzeninin yanında, ocakbaşının önüne atılmış masalarıyla bu geleneğin sadık temsilcilerinden biri de şüphesiz Gayrettepe Asmaaltı Kebapçısı. Bir anda karşınıza çıkan sürpriz mekanlardan biriyken gittikçe ünlenen bir mekana dönüşen Asmaaltı Kebapçısı, şüphesiz tadını konseptinden ve ustalarının marifetinden alıyor... Zırhtan çekilen kıymayla şişe saplanan etler, doğru ısıdaki kömürün üzerinde dönerken az sonra tabağınızda bir ziyafete dönüşecek olan o nefis tatların kokusu burnunuzu şenlendiriyor. Taze sebeler ve malzemelerle hazırlanmış mezeler ve salatalar ise işin kaymağı... Kebap müptelalarının, ocakbaşı sohbetini sevenlerin, ızgaraya bayılanların mutlaka uğraması gereken yerlerden Asmaaltı Kebapçısı'nda ete doyacaksınız.