Beeves Steakhouse Şaşkınbakkal hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Beeves Steakhouse Şaşkınbakkal hakkında daha fazla
Yeşilin ve mavinin dans ettiği Şaşkınbakkal'da; lezzet düşkünlerinin en sevdiği renk her geçen gün güzelliğini daha da arttırıyor: "etin en iyi kırmızısı" Beeves Steakhouse'ta masalarınızda adeta bir şölen yaratıyor! Ferah atmosferi, nadir bulunan et çeşitleri, usta şefleri , dry age yöntemiyle dinlendirilen etleri ve Arjantin usulü pişirme teknikleriyle gerçek bir lezzet şölenine hazır mısınız?
Sıklıkla sorulan sorular
Beeves Steakhouse Şaşkınbakkal restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Beeves Steakhouse Şaşkınbakkal adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?
Beeves Steakhouse Şaşkınbakkal restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Kurucusu Sidar Budak'ın titiz çalışması ve vizyonuyla ortaya çıkan; "Etin En İyi Kırmızısı"na sahip restoran Beeves Steakhouse, etin en lezzetli serüvenine sizleri de davet ediyor. Kars'ın ete lezzet katan dağ ve çayırlarına gezilen, doğal besi ile beslenen sağlıklı hayvanları daha sonra Gebze'deki çiftliğe getirilerek yolculuklarını tamamlamış oluyorlar. "Dry Age" sistemiyle dinlendirilen etler; doğal yollarla ekstra yumuşaklık ve lezzet kazanırken Arjantin'de Arjantin usulü steak hazırlama eğitimlerini de almış olan şef Koray Karhan'ın teknikleriyle hazırlanan etler ağızda dağılacak biçimde sofralarınıza sunuluyor. Yine Flans Steak gibi henüz kesimde özelliğini kaybetmeden elde edilmesi gereken hiçbir yerde bulamayacağınız et çeşitleri de yine Beeves'te sizleri bekliyor. 180 metrekarelik kış bahçesi, 420 metrekarelik iç alan ve mutfağıyla birlikte 670 metreyi bulan yüzölçümüyle Türkiye'nin konuklarına "en ferah" atmosferini sunan Steakhouse'larının başında geliyor. Sizler de Beeves Steakhouse'ta tadına doyulmaz lezzetlerle dolu bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.