Bodrum Pasajı hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Bodrum Pasajı hakkında daha fazla
Bodrum’da Çiçek Pasajı olmayabilir; ancak lezzet sınırlarını zorlayan ve geceleri sohbet ve eğlenceyle yoğuran çok özel bir pasaj var: Bodrum Pasajı. Ünlü işletmecileri Ufuk Emek ve Yiğit Özmen’in ortaklığında Bodrum’a bambaşka bir renk katan Bodrum Pasajı’nda deniz ürünleri , mezeler ve nefis et çeşitleriyle harika bir sofraya kurulacaksınız.
Sıklıkla sorulan sorular
Bodrum Pasajı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Bodrum Pasajı adlı restoranın park yeri var mı?
Bodrum Pasajı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Mavsolos Restaurant’tan tanıdığımız Ufuk Emek ile Fink Club, Fink Beach ve Venga gibi markaların yaratıcı Fink Entertainment Group’un ortaklarından Yiğit Özmen’in imzasını attığı mekan; Mavsolos’un eski yerinde bistro, restaurant ve otel olarak hizmet veriyor. Farklı lezzetlerin buluştuğu mekanda deniz ürünleri ve et çeşitlerinin yanı sıra birbirinden nefis mezeleri de bulabilirsiniz. İki farklı balığın kullanıldığı “Somona Sarılmış Levrek”, ızgara et ve tavuğun çeşitlerinin bulunduğu “Sultan Kebabı”, adı bile iştah açmaya yeten “Kalkan Tandırı” gibi alışılmışın dışında lezzetlerle sizleri buluşturan mekan Osmanlı ve İtalyan mutfağından da izler taşıyor. 250 kişilik kapasitesiyle her türlü organizasyon ve davet için de tercih edebileceğiniz Bodrum Pasajı’nda kendinize ait zengin bir sofraya kurulmak için yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.