By Şükrü Balık Büyükada hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Yemek yiyin. Puanları kapın.
Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan ₺25 değerindedir.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse
Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın
By Şükrü Balık Büyükada hakkında daha fazla
1974 yılında mesleğe atılan Şükrü Budak'ın 1996 yılına kadar pek çok ünlü restaurantta biriktirdiği tecrübesini yansıttığı, 20 yılı aşkın süredir lezzet sunan köklü bir mekan By Şükrü. Büyükada'nın nezih ortamında sizlerin karşısına çıkan By Şükrü, taptaze balık çeşitleri, mezeleri, kabuklular başta olmak üzere deniz mahsulleri ve enfes lakerdasıyla sizlerin karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.
Sıklıkla sorulan sorular
By Şükrü Balık Büyükada restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
By Şükrü Balık Büyükada adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?
By Şükrü Balık Büyükada restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Şükrü Budak mesleğine 1974 yılında Büyükada Anadolu Lokantası’nda ve 1975 yılında Karagöz Restaurant’ta başladı. 1977 yılında ise ilk balık restaurant olarak Kumkapı Üçler Restaurant’ta, oradan da 1988 yılında Yeşilköy Balıkçı Hasan’da garson olarak devam etti. 21 Haziran 1996 tarihinde kendisine ait olan Kuruçeşme Seahouse By Şükrü Restaurant’ı kurdu. 1999 yılında balık ve mezelerle ilgili buluşlarını ilk olarak zeytinyağlı, cevizli, sütlü, sarımsaklı ekmekler, balık pastırması, balık köftesi, balık kokoreç, balık lokma ve By Şükrü salata gibi ürünleri mutfağıyla buluşturdu.Şükrü Bey balıklarını Türkiye’nin birçok yerinden özenle kendisi alır ve adaya getirir. Ürünlerin tazeliği ve lezzeti tartşılmazdır. Lakerda denilince de akla ilk gelen By Şükrü Restaurant’tır. Deniz Mahsullerinde iddialı olan By Şükrü’de, dilediğiniz her an kabuklu deniz ürünleri (ıstakoz, böcek, pavurya, ayna vb.) bulunur.