Çatana Balık hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Çatana Balık hakkında daha fazla
Suadiye sahilinde, Adalar'ı karşısına almış, meze ve balığın kurallarını değiştirmiş tam bir marka: Çatana. Gün batımında kızıl bir alev gibi yanan Marmara Denizi'ne karşı dostlarınızla kadeh kaldırmak için en iddialı adreslerden... Siz de lezzetin, sohbetin ve dostluğun peşindeyseniz Çatana Balık Restaurant'a davetlisiniz.
Sıklıkla sorulan sorular
Çatana Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Çatana Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?
Çatana Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
2001 yılında Suadiye sahiline kurulduğunda pek çok kişinin lezzet algısını değiştireceğinden, sunduğu yepyeni lezzetlerle balık sofralarına yeni tatlar katacağından çoğu kişi habersizdi. Oysa Çatana Balık Restaurant, geleneksel balık lezzetlerini yenilikçi tatlarla birleştirerek kendi efsanesini yarattı. Balık pizzası, deniz mahsülleri krepi, balık kokoreçi ve pastırması gibi alışılmışın dışında lezzetler, sütte balık, levrek beyti gibi yeniden yorumlamalar ve ege otlarından tutun kalamar dolması ve ahtapota kadar olmazsa olmaz tatlar, Çatana Balık Restaurant'ın müdavimlerinin tercih ettiği başlıca yiyecekler. Kış aylarında 180 kişilik kapalı alanı, yaz aylarında daha çok tercih edilen 140 kişilik bahçesiyle her mevsim lezzet ve ekstra tat sunan bu özel mekanın dekoru ve atmosferi ve de eşsiz manzarasına uygun olarak özenle hazırlandı. Sık sık ünlü simaların ve siyasetçilerin de "rahat" bir atmosferde yemek yemeyi tercih ettikleri bu özel mekanda size özel ayrılan masayı daha fazla bekletmeyin.