Etiler Adanalı Hasan Kolcuoğlu hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Etiler Adanalı Hasan Kolcuoğlu hakkında daha fazla
1910 yılında Adana'da başlayan serüven, lezzetinden hiç eksilmeden; aksine tadına tat katarak günümüze ulaştı. Gerçek kebap ustasından yöresine has lezzetlerin taşındığı şanslı duraklardan biri ise Etiler oldu. Adana'dan kilometrelerce uzaktaki sofranızda "metrelerce" uzanan bir kebap şölenine hazır mısınız?
Sıklıkla sorulan sorular
Etiler Adanalı Hasan Kolcuoğlu adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?
Etiler Adanalı Hasan Kolcuoğlu adlı restoranın park yeri var mı?
Etiler Adanalı Hasan Kolcuoğlu restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
1910 yılından beri kebaba gönül verenleri şöhretli sofraları ve meşhur metrelik kebaplarıyla ağırlayan Hasan Kolcuoğlu, Etiler'deki şubesinde de Adana'ya has lezzeti taşımasını bilmiş. Abugannuş, humus, içli köfte, çıtır çıtır lahmacun ve daha birçok açılış lezzeti ve mezeyle başlayabileceğiniz yolculuk; yine çokça tercih edilen etli tava, adana kebap ve patlıcan kebap gibi spesiyallerle sürdürülebiliyor. Misafirlerin gözde lezzetleri böyle sıralansa da yine de pek çoklarının tercihi Hasan Kolcuoğlu'nun alamet-i farikası "metre kebabı". Pirzola, sarma beyti, kanat ve parça tavukla birlikte servis edilen kebap; kişi sayısına göre masanızda metrelerce uzanabiliyor. Uçsuz bucaksız bu lezzetin tarifi de bir kez tadıldı mı çok zor... Sizler de Adanalı Hasan Kolcuoğlu'nda, önünüzde metrelerce uzanan bir kebapla unutulmaz bir sofraya oturmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak. (2 KİŞİLİK MASALAR DOLMUŞTUR)