Florya Uludağ Et Lokantası hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Yemek yiyin. Puanları kapın.
Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan ₺25 değerindedir.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse
Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın
Florya Uludağ Et Lokantası hakkında daha fazla
60 yıla yaklaşan tecrübenin mükemmellikle buluştuğu yer... Uludağ Et Lokantası Florya; Uludağ spesiyallerinin, et çeşitlerinin ve geleneksel Türk mutfağından seçme lezzetleriyle damak tadına önem veren hemen herkesin mutlaka tecrübe etmesi gereken özel yerlerden biri...
Sıklıkla sorulan sorular
Florya Uludağ Et Lokantası restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Florya Uludağ Et Lokantası adlı restoranın park yeri var mı?
Florya Uludağ Et Lokantası restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
1956 yılında Ankara'da dört masalı küçük bir lokantanın kurulmasıyla başladı her şey. Lezzeti duyan ve kaliteyi yaşayan hemen her misafir; yüzünden sıcak bir gülümsemeyle ayrılınca Uludağ Kebapçısı'nın ünü gittikçe arttı ve o gün kurulduğu caddede 250 kişiye hizmet veren gerçek bir lezzet noktasına dönüştü. Bu lezzeti ve kaliteyi ülkenin yeme içme merkezi İstanbul'a taşımak kaçınılmazdı. Florya'da orman ve deniz manzarasını birlikte sunan Uludağ Kebapçısı; 2000 kişilik kapasitesini genişletilmiş menüsüyle karşılayınca Uludağ Et Lokantası olarak hizmet verir hale geldi. Uludağ kebap, Uludağ köfte gibi kendi ismini taşıyan spesiyal lezzetlerinin yanında tandır, ızgaralıklar, kebaplar ve geleneksel Türk mutfağı lezzetleriyle sevenlerini Florya'da ağırlayan Uludağ'ın farklı konseptlerde toplam 5 şubesi bulunuyor. Sizler de 60 yıla yaklaşan bir tecrübenin masalarınıza sunduğu lezzet ve güvenin sırlarına ortak olmak ve dostlarınızla unutulmaz bir deneyime sahip olmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.