GÖLDE BALIK RESTORAN hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Yemek yiyin. Puanları kapın.
Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan ₺25 değerindedir.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse
Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın
GÖLDE BALIK RESTORAN hakkında daha fazla
Deniz, göl ve ormanın birleştiği özel bir coğrafyada, şehrin tüm stresini ve sıkıntısını geride bırakacağınız anlarla dolu özel bir tecrübeye var mısınız? Göl de Balık, rüya gibi bir atmosferde sizleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Enfes balık çeşitleri başta olmak üzere doğal ve özel tatlarla renklenen yemekler, sizleri unutulmaz bir sofranın parçası haline getiriyor.
Sıklıkla sorulan sorular
GÖLDE BALIK RESTORAN adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?
GÖLDE BALIK RESTORAN adlı restoranın park yeri var mı?
GÖLDE BALIK RESTORAN restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Çatalca, İstanbul’daki stresli ve sıkıntılı yaşamın kaçış noktalarından, nefes alma yerlerinden biri olarak öne çıkıyor. Çatalca’nın doğal yaşamı ön plana alan coğrafi yapısı herkesin malumu olsa da hala içinde çok çarpıcı sürprizler taşımaya devam ediyor. Bu sürprizlerden birinde Göl de Balık sizleri bekliyor. Denizin, ormanın ve gölün bir arada yer aldığı cennet gibi bir coğrafyada sizlerin karşısına çıkan Göl de Balık, böylesi özel bir ortamda sizlerin karşısına unutulmaz bir bir yaşam alanı çıkarıyor. Hoş dekorasyonu ve atmosferiyle doğanın muhteşemliğini bir arada bulunduran bu özel mekanda, enfes tatlar da masalarınızı şenlendiriyor. Özellikle taptaze balıklar, deniz ürünleri ve doğal malzemelerle hazırlanan enfes tatlar, Göl de Balık’ın vazgeçilmezleriniz arasına girmesi için her türlü güzelliği ortaya sermekten geri kalmıyor. Eğer sizler de Göl de Balık’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.