Güler Ocakbaşı hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Yemek
Güler Ocakbaşı hakkında daha fazla
35 yıllık bir tecrübenin, gerçek bir aile işletmesinin nesilden nesle kalitesini ve çizgisini bozmadan nasıl bir efsaneye dönüştüğünün gerçek bir örneği Güler Ocakbaşı… Harbiye’den sonra Esentepe şubesiyle de alışılmış kalitesini konuklarıyla buluşturan Güler Ocakbaşı 40’a yakın kebap çeşidi ve günlük taze çıkan 52 çeşit mezesiyle tadına doyulmaz bir tecrübeyi sizlerle buluşturuyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Güler Ocakbaşı adlı restoranın park yeri var mı?
Güler Ocakbaşı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Güler Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
1981 yılında Şişli Elmadağ’da İsmail Akcan ve damadı Mustafa Yazıcı ile başlayan hikaye, Ali ve Rıza Akcan kardeşlerin katılması sonucu yeni bir yapılanmayla genç neslin beklentileri göz önüne alınarak kendini yenilemeye devam ediyor. Ailenin dokunuşunu ve titizliğini kaybetmek istemeyen özel marka, daha sonra aileden Serdar Yazıcı’nın katılımıyla çizgisini sürdürüyor. Bir başka deyişle dededen toruna geçen bir aile işletmesi halini alan Güler Ocakbaşıi 3. Kuşak tarafından işletilmeye devam ediliyor. 2010 yılında Şişli Esentepe’de faaliyete geçen yeni şubesiyle de alışılmış kalitesini korumaya devam ediyor. Kaşarlı fıstıklı kebap ve kaşarlı fıstıklı tavuk kebabı gibi yeni lezzetleri sahneye çıkartan mekanın damağınıza şölen yaratacağı kesin. Restorana kullanılan etleri usta kadroyla beraber işleyip, leziz tatlar olarak sunuyorlar. Güler Ocakbaşı’nın 40’a yakın kebap çeşidi, günlük olarak çıkan 52 çeşit mezesi, vazgeçilmez lezzetleri ve kalitesi yemek seçiminde sizi zorlayacak nitelikte…