Gümüş Balık Restaurant hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Gümüş Balık Restaurant hakkında daha fazla
Titiz işletmecilik anlayışı, bahçesi ve deniz manzarasıyla hoş atmosfer ve en önemlisi tadı damağınızda kalacak lezzetler... Taptaze balıklarının yanında başta ahtapot ızgara ve karides ızgara olmak üzere deniz mahsülleriyle de haklı bir şöhrete sahip Gümüş Balık Restaurant; İzmir'deki adresiniz.
Sıklıkla sorulan sorular
Gümüş Balık Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?
Gümüş Balık Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Gümüş Balık Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
2002 yılında Ahmet Tahtalı ve Ramazan Kavasoğlu ortaklığında; Kilim Otel'in giriş katında kurulan Gümüş Balık Restaurant, kurulduğu günden bu yana sunduğu hizmet kalitesi ve lezzetleriyle şöhretini arttırmaya devam ediyor. Gerek hoş körfez manzarası gerekse bahçesi ve kapalı alanlarıyla hoş bir atmosferi sizlerle buluşturan Gümüş Balık Restaurant; usta ellerden çıkma mezeleri ve taptaze balıklarıyla da yüzleri güldürüyor. Ahtapot ızgara, lagos şiş, karides ızgara ve kalamar mekanın müdavimleri tarafından özellikle tavsiye edilen lezzetler arasında. Bahçesi, salonu ve üst katıyla toplamda 320 kişi ağırlayabilen Gümüş Balık Restaurant, her türlü davet, kutlama ve organizasyon için de tercih ediliyor. Eğer sizler de bu güzel mekanda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyon yaptırmak.