Hacıbaşar Göztepe hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Hacıbaşar Göztepe hakkında daha fazla
Bir lezzet ustasının oya gibi işlediği Güneydoğu mutfağının, tadına doyum olmaz sofralara açıldığı nokta... Hacı Sururi Başar'ın dediği gibi yemek sizin için "sadece doymak demek değil, aynı zamanda bir tutku ve vazgeçilmez bir zevk" ise, adresiniz Hacıbaşar Göztepe.
Sıklıkla sorulan sorular
Hacıbaşar Göztepe adlı restoranın park yeri var mı?
Hacıbaşar Göztepe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Hacıbaşar Göztepe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Hacı Sururi Başar, kardeşleriyle birlikte 1955 yılında Yayla Kebap adıyla uzun bir lezzet yolculuğuna çıktı. Van'da çıkılan bu ilk yolculuk, önce şehir halkının ardından şehrin ileri gelenlerinin büyük beğenisiyle yıllarca sürdü. Kebapların ünü şehrin sınırlarını aşmaya başlayınca, yolun ucu Türkiye'nin kalbi İstanbul'a çıkıverdi. 1989 yılında Kozyatağı'nda açılan ilk "Hacıbaşar" şubesiyle Hacı Sururi Başar'ın elinden çıkma Güneydoğu mutfağı lezzetleri, bir efsanenin temeli haline geldi. Bugün yolculuğu 60 yılı bulan bu büyük lezzet yürüyüşünde bayrağı Hacı Sururi'nin oğulları Selim, Yavuz ve Fatih Başar en iyi şekilde taşımaya devam ediyor. Kendi yöresinden gelen tatları İstanbul'da orijinaline en yakın şekliyle servis edilen bu lezzet ustasında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu mutfağının tadı damağınıza layık lezzetlerini zekle tüketecek, kahvaltıdan akşam yemeğine hemen her öğünde yolunuzu Hacıbaşar'a düşürdüğünüzü farkedeceksiniz. Quandoo aracılığıyla artık Hacıbaşar'ın tüm şubelerinde rezervasyon yaptırabilir, bu lezzet efsanesinin tadına sizi bekleyecek masanızın konforunda rahatlıkla varabilirsiniz.