Kalbur Et & Kebap hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Kalbur Et & Kebap hakkında daha fazla
20 yıllık bir tecrübenin eseri vizyon ve bu tecrübeye yakışır bir lezzet yelpazesi... Ataşehir'de et ve kebap severlerin en uğrak yerlerinden biri olmayı başaran Kalbur Et Kebap; tadı damağınızda kalacak lezzetlerle sizi zengin sofrasına bekliyor. "Kalbur'da günün keyfini yaşa" diyen mekan; vazgeçilmeziniz olmaya geliyor.20 yıllık bir tecrübenin eseri vizyon ve bu tecrübeye yakışır bir lezzet yelpazesi... Ataşehir'de et ve kebap severlerin en uğrak yerlerinden biri olmayı başaran Kalbur Et Kebap; tadı damağınızda kalacak lezzetlerle sizi zengin sofrasına bekliyor. "Kalbur'da günün keyfini yaşa" diyen mekan; vazgeçilmeziniz olmaya geliyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Kalbur Et & Kebap restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Kalbur Et & Kebap restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Kalbur Et & Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
20 yılı aşkın deneyiminin getirdiği tecrübeyi Kalbur Et Kebap'ta sizerle buluşturan Metin Akdemir; gerek mutfakta gerek dekorasyondaki vizyonunu yinekusursuz şekilde ortaya koymuş. Kapısından girdiğiniz anda kendinizi mutlu hissedeceğiniz Kalbur Et Kebap'ta sofrayı donatan lezzetler gülümsemenizi arttıracak. Adana kebap, şaşlık, çöp şiş, kaburga, yaprak ciğer, incik, katmer, fıstıklı irmik gibi lezzetler müdavimleri tarafından özel olarak tavsiye edilirken; mantı ve Ardahan kazı gibi yöresel mücevherler de özel olarak sizlere sunuluyor. 150 kişilik kapalı 250 kişilik açık; toplamda 400 kişilik kapasiteyle her türlü davet ve organizasyon için de gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir mekanda maç yayınları da yapılıyor. Sizler de bu özel yerde kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.