Kübban Restaurant İkitelli hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Kübban Restaurant İkitelli hakkında daha fazla
Gaziantep yöresel lezzetlerini, kebaplarını ve tatlılarını doyasıya deneyimlemek isteyenlerin adresi Kübban; Güneşli’den sonra İkitelli’de de lezzet sevenlerin karşısına çıkıyor. Usta ellerden çıkma ve aslına uygun olarak sofralarınıza sunan özel tatların müptelası olmanız kaçınılmaz. Mekanın konsept danışmanlığını ise Faruk Güllü, bizzat kendisini üstlenmiş vaziyette.
Sıklıkla sorulan sorular
Kübban Restaurant İkitelli restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Kübban Restaurant İkitelli adlı restoranın park yeri var mı?
Kübban Restaurant İkitelli restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
2007 yılı ramazan ayında faaliyete giren ve halen Faruk Güllüoğlu Şirketler Grubu bünyesinde hizmet vermeye devam eden Kübban Gaziantep Mutfağı adını; Gaziantep`te yapılan, pişerken kabarıp, içi boşalan, lezzetli, yemesi hem kolay hem de keyifli olan bir ekmek çeşidinden almaktadır. Konsept danışmanlığını Faruk Güllü’ nün bizzat kendisinin yaptığı mekanda, yöresel yemekleri özenle misafirlerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Kübban Gaziantep Mutfağında zengin menü, leziz yemekler ve tatlılar, ferah ve iç açıcı bir ortam, titizlik, ustalık, zarafet, hizmet kalitesine doğrudan etki ediyor. Hedefleri Gaziantep Mutfağı’nı en yüksek kalite, ürün çeşitliliği ve en iyi hizmet anlayışıyla oluşturulacak yeni şubeler ile daha büyük kitlelere ve hatta farklı şehirlere taşımak, konuklarının daha rahat ulaşabildiği ve vazgeçemediği bir marka olarak uzun yıllar memnuniyetlerini sağlamaktır.