Mythos Meyhane Ataşehir hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Mythos Meyhane Ataşehir hakkında daha fazla
Gurme işletmeci Cem Bişkin, Ege ve Rum mutfağının tatlı rüzgarlarını yakaladı ve enfes lezzetleriyle birlikte İstanbul’a bıraktı. Yerli ve taze deniz ürünleri, nefis mezeler ve harika at çeşitleriyle Mythos Batı Ataşehir, farklı bir dünyanın kapılarını sizler için açıyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Mythos Meyhane Ataşehir restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Mythos Meyhane Ataşehir adlı restoranın park yeri var mı?
Mythos Meyhane Ataşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Sherlock Holmes Pub’ların yaratıcısı Cem Bişkin’in özel ilgi alanı Ege ve Rum mutfağının en özel çeşitleri İstanbul’un en gözde semtlerinden Batı Ataşehir’e taşındı. Yunan adalarından özel olarak gelen Rum aşçılarla çalışan mutfak ekibi, bu özel sürecin sonrasında ortaya çıkan nefes mezeleri ve deniz ürünlerini sevenleriyle paylaştılar. Kalamarın, karidesin, ahtapotun Karaburun ve Urla sahillerinden getirildiği, etin Ege bölgesinden sağlandığı, mis gibi zeytinyağının sofranızda eksik olmadığı bu çok özel lezzet noktası, Ege Denizi’nin mis gibi kokusunu kilometrelerce uzağa tüm tazeliğiyle taşıyor. Nar soslu maş piyazı, Rodos kefalotori, acılı ekşili levrek, kalamar dolması, ahtapot ızgara, levrek beğendi, kalamar kokoreç gibi enfes tatlarla Ege mutfağının zenginliklerini yeniden kucaklayacaksınız. Etsever konuklar, Sherlock’s ile alışık oldukları tatları yine Mythos Batı Ataşehir bünyesinde tadabilirler. Sizler de bu nefis sofraya oturmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.