Temenye Et & Kebap hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Temenye Et & Kebap hakkında daha fazla
İstanbul’da kebap denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Temenye; Pendik Marintürk’ün içinde Adalara nazır bir yemek tecrübesi yaşatıyor. Ödüllü şefleri, taptaze mezeleri, Güneydoğu mutfağının bildiğiniz ve daha önce hiç denemediğiniz tatları; marka restaurant Temenye Et ve Kebap’ta.
Sıklıkla sorulan sorular
Temenye Et & Kebap adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?
Temenye Et & Kebap restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Temenye Et & Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Boğazın kenarında balık ve kebap yeme geleneği sürdürüledursun; benzeri hazzı, kaliteyi ve keyfi sizlerle buluşturmayı başarmış çok önemli bir mekana davetlisiniz: Temenye Et & Kebap. Prens Adalarını’nı karşısına alıp yanında Marmara Denizi’nin dinlendirici manzarasını sunan Temenye Et & Kebap; toplam 700 kişilik kapasitesiyle sevenlerine rahat ve konforlu bir yemek tecrübesi sunmak için her türlü imkanı sunuyor. Başta Gaziantep olmak üzere Güneydoğu mutfağının seçme lezzetlerini sizlerle buluşturan Temenye’nin haftasonları hazırlanan yöresel kahvaltısıyla başlayan gün; kebap buğulama, Temenye sarma, mantar soslu nazlı göz gibi başka yerde bulmanızın zor olduğu farklı lezzetleri içinde barındıran 90 çeşit özel yemekten oluşan menüsüyle emsallerinden kolaylıkla ayrılıyor. Kuşkusuz bu başarıda ödüllü şef Erturan Çalışkan’ın da payı büyük. Dört dünya ve üç Avrupa birinciliği bulunan usta şef, 25 yıllık mesleki tecrübesinin en güzel örneklerini sofranıza sunuyor. Temenye Et & Kebap’ta sadece özel kebap ve et çeşitlerini değil; yöresel özel tatlılar ve dünya mutfağının izlerini taşıyan seçeneklerle de buluşabilirsiniz.