Ziya Şark Sofrası Koşuyolu hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Ziya Şark Sofrası Koşuyolu hakkında daha fazla
Ziya Bingöl’ün Şanlıurfa başta olmak üzere Güneydoğu’nun en güzel lezzetlerini konuklarıyla buluşturduğu markası Ziya Şark Sofrası, tadına doyulmaz lezzetleriyle Koşuyolu’nda da karşınızda. Özenle hazırlanan kebapları, etleri, mezeleri, şişleri, tatlıları ve çok daha fazlasıyla bu özel markanın vazgeçilmez sofralarına sizler de davetlisiniz.
Sıklıkla sorulan sorular
Ziya Şark Sofrası Koşuyolu restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Ziya Şark Sofrası Koşuyolu adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Ziya Şark Sofrası Koşuyolu restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
“Taşı toprağı altın" denilip İstanbul yollarına düşülen yıllar... Ziya Bingöl, bu şehrin en acılı yanlarını da tecrübe edip başka mesleklerde yaşamını kazanmış bir emek adamı. Gurbette ailesinin özlemine dayanamaz ve kardeşleri Mahmut ve Ahmet Bingöl ile çalışıp Bakırköy'de ilk restaurantını 1982 yılında açar: Ziya Şark Sofrası... Ziya Şark Sofrası böyle başlar ama böyle bitmez... 32 yılın sonunda 8 farklı şubeyle hizmet veren, İstanbul'daki ilk "açık mutfak" örneğini yıllar öncesinden sunan, kendi sertifikalı akademisini kurup restoran sektöründe eğitim veren farklı vizyonun, paylaşmanın ve çalışkanlığın adresi oluverir. Etin ateşle değil bulgurla pişirildiği, yüreklerin sıra gecelerinden yükselen nağmelerle dağlandığı Şanlıurfa'nın en güzel lezzetlerini sizlerle buluşturan Ziya Şark Sofrası'nın Koşuyolu şubesinde hem yerli hem de yabancı konuklar anlata anlata bitiremedikleri tatlarla tanışıyorlar. Siz de bu öykünün bir parçası olmak istiyorsanız adresiniz kuşkusuz Koşuyolu’ndaki Ziya Şark Sofrası olacak...