Ziya Şark Sofrası Florya hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Ziya Şark Sofrası Florya hakkında daha fazla
Ülkenin lezzet yıldızlarından Şanlıurfa'dan çıkıp ülkenin kalbi İstanbul'da, ufacık bir dükkandan doğup 8 şubeli bir zincire dönüşen azmin ve başarının hikayesi… Çeyrek asırlık alın teriyle yazılan bu hikayenin Florya şubesinin altındaki imza da tabii ki Ziya Bingöl'e ait…
Sıklıkla sorulan sorular
Ziya Şark Sofrası Florya adlı restoranın park yeri var mı?
Ziya Şark Sofrası Florya restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Ziya Şark Sofrası Florya restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
“Taşı toprağı altın" denilip İstanbul yollarına düşülen yıllar... Ziya Bingöl, bu şehrin en acılı yanlarını da tecrübe edip başka mesleklerde yaşamını kazanmış bir emek adamı. Gurbette ailesinin özlemine dayanamaz ve kardeşleri Mahmut ve Ahmet Bingöl ile çalışıp Bakırköy'de ilk restaurantını 1982 yılında açar: Ziya Şark Sofrası... Ziya Şark Sofrası böyle başlar ama böyle bitmez... 32 yılın sonunda 8 farklı şubeyle hizmet veren, İstanbul'daki ilk "açık mutfak" örneğini yıllar öncesinden sunan, kendi sertifikalı akademisini kurup restoran sektöründe eğitim veren farklı vizyonun, paylaşmanın ve çalışkanlığın adresi oluverir. Etin ateşle değil bulgurla pişirildiği, yüreklerin sıra gecelerinden yükselen nağmelerle dağlandığı Şanlıurfa'nın en güzel lezzetlerini sizlerle buluşturan Ziya Şark Sofrası'nın Florya şubesinde hem yerli hem de yabancı konuklar anlata anlata bitiremedikleri tatlarla tanışıyorlar. Siz de bu öykünün bir parçası olmak istiyorsanız adresiniz kuşkusuz Florya’daki Ziya Şark Sofrası olacak...