Dai Pera İstanbul Cuisine hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Yemek
Restoran olanakları
Dai Pera İstanbul Cuisine hakkında daha fazla
Arzu Gürdamar’ın, menüsünden dekorasyonuna kadar en ince detaylarıyla ilgilendiği, İstanbul’un geleneksel tatlarını sofralarına taşıyan özel bir mekan… Adını Osmanlıca “yemeğe davet eden kişi” anlamına gelen Dai’den alan mekan; sizleri özel malzemelerle hazırlanan zerdeçal soslu bonfile, nohutlu işkembe, tahinli karnabahar, kadayıfta karides gibi tatları denemeye davet ediyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Dai Pera İstanbul Cuisine adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Dai Pera İstanbul Cuisine adlı restoranın park yeri var mı?
Dai Pera İstanbul Cuisine restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
İstanbul’un bol kültürlü yaşamının getirdiği renkli mutfak mirasını sofralarına yansıtma gayretindeki Dai Pera, özel sofralarına sizleri de davet ediyor. Dai, Osmanlıcada “yemeğe davet eden kişi” anlamına geliyor. Mekanın sahibesi Arzu Gürdamar, yemek kültürünün içinde bir aileden geliyor. Annesi Esin Hanım da kendi restaurantında konuklarını lezzet serüvenine dahil etmiş, büyük başarılar kazanmış. Annesinden gelen tecrübeyi, kendi bilgisi ve lezzet anlayışıyla birleştirip sofralarına yansıtıyor. Zengin bir menüsü olan mekanda lezzetler mevsime ve malzemelere göre şekil değiştirse de ballı bonfile, kadayıfta karides, tahinli karnabahar mekanın özellikle tavsiye edilen tatları arasında gösteriliyor. Pazı sarması, mücver ve meze çeşitleri de özellikle talep ediliyor. Eğer sizler de Dai Pera’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.