Kenan Usta Ocakbaşı hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Yemek yiyin. Puanları kapın.
Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan ₺25 değerindedir.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse
Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın
Kenan Usta Ocakbaşı hakkında daha fazla
40 yıllık bir ustadan gerçek ocakbaşı ziyafeti… Beyoğlu’nda dillere destan külbastısı başta olmak üzere uykuluk, çöp şiş, kebap çeşitleri, emek, dikkat ve özen için adresiniz yine Kenan Usta Ocakbaşı!
Sıklıkla sorulan sorular
Kenan Usta Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Kenan Usta Ocakbaşı adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Kenan Usta Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
1967’de İstanbul’a geldiğinde 6 yaşındaydı Niğdeli Kenan Dündar… Son 10 yılı kendi mekanında geçen 40 yılı aşan kebapçılık tecrübesinde Adanalı Erol Usta’nın üzerindeki emeğini her seferinde dile getiriyor. Beyoğlu’nda açtığı ve kendi adını taşıyan Kenan Usta Ocakbaşı’nda hem ocakbaşı konseptini en iyi şekilde sunuyor; hem de nefis lezzetlerle ocakbaşını ya da masalarınızı donatıyor. Sabah erkenden günlük et temini ve malzeme alışverişiyle maratonuna başlayan Kenan Usta Ocakbaşı’nda hiçbir meze hazır değil. Her şey anlık ve gözünüzün önünde hazırlanıyor. Müşterisini tanıyan ve damak tadını bilen Kenan Usta ve ekibi, böylelikle kişiye özel tatları yakalamakta usta haline gelmiş. Kenan Usta’nın en meşhur lezzeti ise dillere destan külbastı… Külbastı haricinde yağsız uykuluk, ciğer, kebap çeşitleri özellikle tavsiye ediliyor. Eğer sizler de Kenan Usta’nın ellerinden çıkma gerçek bir et ziyafetine katılmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.